Мощен растежен стимулатор СТИМ 100

СТИМ 100

Разработихме този мощен растежен стимулатор Стим 100 и неговия свръхмощен вариант - СУПЕРБУСТ 100. Продуктите са екологично чисти и неотровни и могат да се консумират дори и от човек. Не съдържат неорганичен азот и фосфор!

Изводите, направени на база множество тестове, лабораторни и натурни изпитания с разсади и засадени дръвчета, са - СУПЕРБУСТ 100 и СТИМ 100, са изключително ефективни продукти към растежа на растенията!

Ние, Технохим БГ, сме специализирана фирма за разработка и производство на разнообразни продукти, включително течни торове за растения - универсални и специфични торове, защитни препарати и фунгициди, предназначени за третиране на цъфтящи растения, зеленчуци, плодове и др.

Технохим БГ работи и по задания за разработване и създаване на високоспецифични торове и препарати, съобразно възникнали при производителите фито проблеми. Вече сме тествали и доказали качествата на течни торове, растителни стимулатори, зазимяващи препарати.

Ако искате конкретен продукт, специално за Вашите растения - позвънете за консултация и ние ще го разработим за Вас, според изискванията!

Изпрати запитване
Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).
Име и фамилия* E-mail* Телефон*
[no value]* Съобщение*

Още продукти

Течни торове, растителни стимулатори, зазимяващи препарати, фунгициди

Преминавайки през множество лабораторни и натурни изпитания, Технохим БГ разработихме високоефективни течни торове, благотворно влияещи върху цъфтящите растения. Разработените торове и препарати са както универсални, така и специфични торове, подходящи за третиране на пипер, домати, картофи, малини, праскови, круши, трева, фиданки и др. Разработихме и приложен защитен тор, подаван директно в почвата с поливката, фунгицид срещу гъби и плесени, тръгващи от кореновата система по стъблото на малини. Същият може спокойно да се използва и като разтвор за пръскане. Разработена е формула на калиево-фосфатно съединение със силно подвижен фосфатен йон, което рязко благоприятства проникването на защитните торове до кореновите системи, както и много бързото им усвояване.

Разполагаме с изключително авторски продукти, като повечето от тях са не практически, а АБСОЛЮТНО НЕОТРОВНИ и могат да се прилагат за всякакъв вид насаждения.