Адитиви за производство на ядки и семки - овкусяващи и облепващи адитиви, препарат против гранясване и плeсени

Адитиви за Ядки и Семки

Технохим БГ е специализирана фирма за разработка и производство на висококачествени адитиви за ядки и семки.

  • Високоефективни специфично овкусяващи и облепващи адитиви. Облепващите варианти са с доза 50 гр/25 кг продукт. Дозата на овкусителите е от 3-5 гр./кг. продукт.
  • Бинокс 100© - Препарат против гранясване и плeсени (защитени авторски права). Времето на защита е над 15 пъти по-високо при екстремни лоши условия на съхранение.

Ние сме специализирани в разработване и производство на нови специфични продукти по заявка на Клиента! Позвънете за консултация и ние ще ги разработим за Вас!

Бинокс 100©

Бинокс 100©

Ефективен и безвреден реагент против гранясване Бинокс 100© - Авторски продукт на Технохим БГ. Технологията за влагане ...

Прочетете още

Адитиви за ХВП

Технохим БГ ООД е фирма за разработване и производство на специализирани реагенти и добавки за хранително-вкусова промишленост. Нашите специалисти са с богат промишлен опит в химичната и хранителна технология, както и дългогодишна практика в научните изследвания.

С течение на годините бяха разработени голям брой Адитиви за ХВП, които превъзхождат по качества и разходни норми много от популярните вносни продукти, като за някой подотрасли бяха създадени уникални такива.