Спортни хранителни добавки - Комби 100, Гейнер 100, L-GLUT 100, Карни 100

Спортни хранителни добавки

Технохим БГ разработва и произвежда хранителни добавки, подходящи за спортисти. Препоръчваме ги за употреба при фитнес и диети. нашите хранителни добавки съдържат необходимите компоненти за правилно хранене и диета.

  • КОМБИ 100 - ново поколение авторска комбинирана добавка с бърз ефект. Съдържа над 75 % от общо необходимите съставки - включително и хром-хелат и ванадил сулфат.
  • ГЕЙНЕР 100 - подобрена протеинова рецепта с инулин, натурални вит. Е и Oмега 3, както и с пълна гама от вит. В, вит. С, и витамин D, инхибитор на токсини и увреждащи черния дроб съставки.
  • L-GLUT 100
  • КАРНИ 100

Технохим БГ сме специализирана фирма в разработване и производство на нови специфични продукти по заявка на Клиента!

Ако искате специфична хранителна добавка - позвънете за консултация и ние ще я разработим за Вас!

Гейнер 100

Гейнер 100

Гейнер 100 е продукт с подобрена протеинова рецепта, съдържащ инулин, натурални вит. Е и Oмега 3, както и с пълна гама от ...

Прочетете още
Комби 100

Комби 100

Комби 100 са спортни хранителни добавки, разработени от Технохим БГ. Това е ново поколение авторска комбинирана добавка ...

Прочетете още

Адитиви за ХВП

Технохим БГ ООД е фирма за разработване и производство на специализирани реагенти и добавки за хранително-вкусова промишленост. Нашите специалисти са с богат промишлен опит в химичната и хранителна технология, както и дългогодишна практика в научните изследвания.

С течение на годините бяха разработени голям брой Адитиви за ХВП, които превъзхождат по качества и разходни норми много от популярните вносни продукти, като за някой подотрасли бяха създадени уникални такива.