Комплексна добавка за мляно месо и смес за сурово-сушени продукти

Базисни смеси

Базисни смеси за месо и месни продукти, включително комплексна добавка за мляно месо, базисна смес за сурово-сушени продукти и адитиви за луканка със стимулиращ ефект. Технохим БГ предлага:

Комплексна добавка за мляно месо
Добавки за кайми, кюфтета и кебапчета без съдържание на соеви продукти - спомага за допълнително водозадържане. Подобрява външния вид, видимо увеличават обема на кюфтетата и кебапчетата, предотвратяват свиването и загубите при печене, имат и овкусяващ ефект.

Базисна смес за сурово-сушени продукти
БГЗИСНА СМЕС за производство на сурово-сушени продукти. Не съдържа соя, придава допълнителна твърдост и стабилно рН. Комбинирана с Цветостабилизатор и консервант за СУРОВО-СУШЕНИ. Разходна норма 15гр./кг. Вариант с рН- регулатор.

Адитив за луканка със стимулиращ ефект.

Изпрати запитване
Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).
Име и фамилия* E-mail* Телефон*
[no value]* Съобщение*

Още продукти

Супер гелове

Супер гелове

Супер гелове за производство на емулсии, за влагане в продукти от мляно месо и всички видове колбаси. ФОРГЕЛ 100 - за ...

Прочетете още
Цветостабилизатори и консерванти

Цветостабилизатори и консерванти

Разработка и производство на цветостабилизатори и консерванти за млени меса без съдържание на сулфити, специфични ...

Прочетете още
Шприцовъчни и тумблиращи препарати

Шприцовъчни и тумблиращи препарати

Шприцоващи и тумблиращи препарати за месо и месни продукти, разработка и производство на фирма Технохим БГ. РАНДО ПРО ...

Прочетете още

Адитиви за ХВП

Технохим БГ ООД е фирма за разработване и производство на специализирани реагенти и добавки за хранително-вкусова промишленост. Нашите специалисти са с богат промишлен опит в химичната и хранителна технология, както и дългогодишна практика в научните изследвания.

С течение на годините бяха разработени голям брой Адитиви за ХВП, които превъзхождат по качества и разходни норми много от популярните вносни продукти, като за някой подотрасли бяха създадени уникални такива.