Инсулинова резистентност, Диабет 2 - Част ІХ

Инсулинова резистентност, Диабет 2 - Част ІХ

ИНСУЛИНОВА РЕЗИСТЕНТНОСТ

ДИАБЕТ 2 - Част 9

ТИРД 2 - терапия срещу инсулинова резистентност и диабет 2

инж. химик Анатоли Стоянов - stoyanov@technochim-bg.com

 

Относно: приложение на терапията при напреднала инсулинова резистентност и вече формиран диабет 2.

Настоящата статия ще даде информация за базовото състояние на започнал ТИРД 2 - П.П - Диабет 2.

На 10.09.2018 г, бе проведено изследване и контролен 3 кратен глюкотолерантен тест – преди започване на ТИРД 2.

Даваме базовите резултати по–долу :

Базови резултати от глюкотолерантен тест

Контролата показва,  че вече има сериозно понижено производство на инсулин,като наред с това,той и не се разпознава и използва от клетките. Напълно липсва рязкото повишаване на производството му при принудителното глюкозно натоварване. Вижда се,че и резистентността на клетките към инсулина е висока. Започната е цялостна ТИРД 2 - № 1,Трансглюкан 100,Хизитол ,В –тиамин , Конитин 100,А-глюкан и Вадилан 100 . В спомагателната за целта терапия, бе приложена и цяла серия от препарати, целящи да покрият лабораторно установените дефицити – на витамини,микроелементи и др. ТИРД 2 започва от 14.09.2018 г. Предстояща е първата контрола – в рамките на след 40 дена.

Трябва да споменем, че прекратяваме ТИРД 2 на Т.К – поради непровеждане на контролите. Така не сме в състояние да контролираме хода и необходимите промени в терапията. Съжаляваме за решението си, но ТИРД 2 не може да провежда без контрол и в непълен вид.


14.09.2018, инж.химик Анатоли Стоянов

Вижте всички публикации, свързани с терапия на Болестите - Крон и Улцерозен колит, както и лечение на Хеликобактер Пилори, Полипи в дебелото черво, Муковисцидоза, Инсулинова резистентност, Диабет 2 и други заболявания.

Публикации >>>