Свръхмощен растежен стимулатор СУПЕРБУСТ 100

СУПЕРБУСТ 100

Разработихме свръхмощен растежен стимулатор СУПЕРБУСТ 100, свръхусилен вариант на растежния регулатор СТИМ 100. Продуктът е екологично чист и неотровен и може да се консумира дори и от човек.

Не съдържа неорганичен азот и фосфор!

За да проверим качествата на този наш растежен регулатор, решихме да изпробваме върху 2 разсада от Пауловния. Избрахме по-зле изглеждащия да третираме със Супербуст 100, а другият - нормално.
Виж експеримента тук >>> През 2014 направихме лабораторни и натурни изпитания с разсади и засадени дръвчета - Пауловния, за да докажем качествата на нашите продукти.

Изводите, направени на база множество тестове, са - СУПЕРБУСТ 100 и СТИМ 100, са изключително ефективни продукти към растежа на растенията!

Технохим БА сме специализирана фирма в разработката и производство на растителни стимуланти, защитни торове и фунгициди, предназначени за третиране на цъфтящи растения, зеленчуци (пипер, домати, картофи), плодове (праскови, малини, круши), включително за трева и фиданки.

Работим и по задание на Клиента и създаваме торове и защитни препарати, съобразно възникналите при производителите фито проблеми. Вече сме тествали и доказали качествата на на нашите продукти.

Ако искате специфични стимулатори за растения - позвънете за консултация и ние ще разработим продукт, според изискванията Ви!

Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).

Течни торове, растителни стимулатори, зазимяващи препарати, фунгициди

Преминавайки през множество лабораторни и натурни изпитания, Технохим БА разработихме високоефективни течни торове, благотворно влияещи върху цъфтящите растения. Разработените торове и препарати са както универсални, така и специфични торове, подходящи за третиране на пипер, домати, картофи, малини, праскови, круши, трева, фиданки и др. Разработихме и приложен защитен тор, подаван директно в почвата с поливката, фунгицид срещу гъби и плесени, тръгващи от кореновата система по стъблото на малини. Същият може спокойно да се използва и като разтвор за пръскане. Разработена е формула на калиево-фосфатно съединение със силно подвижен фосфатен йон, което рязко благоприятства проникването на защитните торове до кореновите системи, както и много бързото им усвояване.

Разполагаме с изключително авторски продукти, като повечето от тях са не практически, а АБСОЛЮТНО НЕОТРОВНИ и могат да се прилагат за всякакъв вид насаждения.