Високоефективни растежни стимуланти - препарати за стимулиране растежа на растенията

Високоефективни растежни стимуланти - препарати за стимулиране растежа на растенията

Нашите растежни стимуланти са изключително ефективни към растежа на растенията! Това са мощният стимулатор СТИМ 100 и свръхмощният му вариант СУПЕРБУСТ 100.

Технохим БА сме специализирана фирма за разработка и производство на разнообразни продукти, включително растителни стимуланти, течни торове и фунгициди, предназначени за цъфтящи растения, за зеленчуци (пипер, домати, картофи), плодове (праскови, малини, круши), а и за трева и фиданки.

Технохим БА работи и по задания за разработване и създаване на високоспецифични торове и защитни препарати, съобразно възникнали при производителите фито проблеми. Вече сме тествали и доказали качествата на течни торове, растителни стимулатори, зазимяващи препарати.

Ако искате специфични стимулатори - позвънете за консултация и ние ще го разработим, според изискванията Ви!

Мощен растежен стимулатор СТИМ 100
Разработихме този мощен растежен стимулатор Стим 100 и неговия свръхмощен ... Подробно
Свръхмощен растежен стимулатор СУПЕРБУСТ 100
Разработихме свръхмощен растежен стимулатор СУПЕРБУСТ 100, свръхусилен ... Подробно

Течни торове, растителни стимулатори, зазимяващи препарати, фунгициди

Преминавайки през множество лабораторни и натурни изпитания, Технохим БА разработихме високоефективни течни торове, благотворно влияещи върху цъфтящите растения. Разработените торове и препарати са както универсални, така и специфични торове, подходящи за третиране на пипер, домати, картофи, малини, праскови, круши, трева, фиданки и др. Разработихме и приложен защитен тор, подаван директно в почвата с поливката, фунгицид срещу гъби и плесени, тръгващи от кореновата система по стъблото на малини. Същият може спокойно да се използва и като разтвор за пръскане. Разработена е формула на калиево-фосфатно съединение със силно подвижен фосфатен йон, което рязко благоприятства проникването на защитните торове до кореновите системи, както и много бързото им усвояване.

Разполагаме с изключително авторски продукти, като повечето от тях са не практически, а АБСОЛЮТНО НЕОТРОВНИ и могат да се прилагат за всякакъв вид насаждения.