КРИО 10:25:25 - Свръхмощен есенен криозащитен тор

КРИО 10:25:25

Това е свръхмощният есенен криозащитен тор - КРИО 10:25:25, подпомагащ зимната издръжливост на плодни дръвчета.

Технохим БА сме специализирана фирма за разработка и производство на разнообразни продукти, включително течни торове за растения - универсални и специфични торове, защитни препарати за цъфтящи растения, за пипер, домати, картофи, малини, праскови, круши, трева, фиданки и фунгициди.

Ако Ви е необходим конкретен защитен тор - позвънете за консултация и ние ще разработим продукт, според изискванията!

Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).

Течни торове, растителни стимулатори, зазимяващи препарати, фунгициди

Преминавайки през множество лабораторни и натурни изпитания, Технохим БА разработихме високоефективни течни торове, благотворно влияещи върху цъфтящите растения. Разработените торове и препарати са както универсални, така и специфични торове, подходящи за третиране на пипер, домати, картофи, малини, праскови, круши, трева, фиданки и др. Разработихме и приложен защитен тор, подаван директно в почвата с поливката, фунгицид срещу гъби и плесени, тръгващи от кореновата система по стъблото на малини. Същият може спокойно да се използва и като разтвор за пръскане. Разработена е формула на калиево-фосфатно съединение със силно подвижен фосфатен йон, което рязко благоприятства проникването на защитните торове до кореновите системи, както и много бързото им усвояване.

Разполагаме с изключително авторски продукти, като повечето от тях са не практически, а АБСОЛЮТНО НЕОТРОВНИ и могат да се прилагат за всякакъв вид насаждения.