Студозащитен препарат зимен тор КРИО 100

КРИО 100

Технохим БА разработихме студозащитен препарат зимен тор КРИО 100. Това е ново поколение криопротекторен есенен продукт - криозащитен тор. Предлагаме го в 2 варианта:

  • Крио 100 - чисто криоаминокиселинен
  • Крио 10:25:25 - крио-аминокиселинен вариант за плодни дръвчета с пропорция 10:25:25 и седем хелатни микроелемента

За да докажем качествата на зимния тор Крио 100, извършихме тест - третиране на Пауловния с препарата.

Виж теста тук >>>

Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).

Течни торове, растителни стимулатори, зазимяващи препарати, фунгициди

Преминавайки през множество лабораторни и натурни изпитания, Технохим БА разработихме високоефективни течни торове, благотворно влияещи върху цъфтящите растения. Разработените торове и препарати са както универсални, така и специфични торове, подходящи за третиране на пипер, домати, картофи, малини, праскови, круши, трева, фиданки и др. Разработихме и приложен защитен тор, подаван директно в почвата с поливката, фунгицид срещу гъби и плесени, тръгващи от кореновата система по стъблото на малини. Същият може спокойно да се използва и като разтвор за пръскане. Разработена е формула на калиево-фосфатно съединение със силно подвижен фосфатен йон, което рязко благоприятства проникването на защитните торове до кореновите системи, както и много бързото им усвояване.

Разполагаме с изключително авторски продукти, като повечето от тях са не практически, а АБСОЛЮТНО НЕОТРОВНИ и могат да се прилагат за всякакъв вид насаждения.