Универсални и специфични течни торове

Универсални и специфични течни торове

Технохим БА сме специализирана фирма за разработка и производство на разнообразни продукти, включително течни торове за растения - универсални и специфични торове, защитни препарати за цъфтящи растения, за пипер, домати, картофи, малини, праскови, круши, трева, фиданки и фунгициди.

Технохим БА разработи студозащитен зимен тор КРИО 100 и свръхмощния есенен криозащитен тор КРИО 10:25:25, който подпомага зимната издръжливост на плодни дръвчета, специалния течен тор за отглеждане на праскови "Праскова".

Технохим БА работи и по задания за разработване и създаване на високоспецифични торове и препарати, съобразно възникнали при производителите фито проблеми. Вече сме тествали и доказали качествата на течни торове, растителни стимулатори, зазимяващи препарати.

Ако искате нещо конкретно за Вас - позвънете за консултация и ние ще разработим този продукт!

КРИО 10:25:25 - Свръхмощен есенен криозащитен тор
Това е свръхмощният есенен криозащитен тор - КРИО 10:25:25, подпомагащ зимната ... Подробно
Студозащитен препарат зимен тор КРИО 100
Технохим БА разработихме студозащитен препарат зимен тор КРИО 100. Това е ... Подробно
Комбиниран зазимяващ комплексен тор Праскова
Този висококачествен тор е предназначен за есенно зазимяване на плодни ... Подробно

Течни торове, растителни стимулатори, зазимяващи препарати, фунгициди

Преминавайки през множество лабораторни и натурни изпитания, Технохим БА разработихме високоефективни течни торове, благотворно влияещи върху цъфтящите растения. Разработените торове и препарати са както универсални, така и специфични торове, подходящи за третиране на пипер, домати, картофи, малини, праскови, круши, трева, фиданки и др. Разработихме и приложен защитен тор, подаван директно в почвата с поливката, фунгицид срещу гъби и плесени, тръгващи от кореновата система по стъблото на малини. Същият може спокойно да се използва и като разтвор за пръскане. Разработена е формула на калиево-фосфатно съединение със силно подвижен фосфатен йон, което рязко благоприятства проникването на защитните торове до кореновите системи, както и много бързото им усвояване.

Разполагаме с изключително авторски продукти, като повечето от тях са не практически, а АБСОЛЮТНО НЕОТРОВНИ и могат да се прилагат за всякакъв вид насаждения.