Комби 100 - комбинирана хранителна добавка с бърз ефект

Комби 100

Комби 100 са спортни хранителни добавки, разработени от Технохим БА. Това е ново поколение авторска комбинирана добавка с бърз ефект.

Тази хранителна добавка съдържа над 75 % от общо необходимите съставки - включително и хром-хелат и ванадил сулфат.

Ние разработваме и произвеждаме хранителни добавки, подходящи за хора, активно занимаващи се със спорт. Нашите продукти са препоръчани за употреба при фитнес и диети. Хранителните добавки на Технохим съдържат всички необходими компоненти за правилно хранене и диета.

Технохим БА сме специализирана фирма в разработване и производство на нови специфични продукти по заявка на Клиента!

Ако искате специфична хранителна добавка - позвънете за консултация и ние ще я разработим за Вас!

Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).

Адитиви за ХВП

Технохим БА ЕООД е фирма за разработване и производство на специализирани реагенти и добавки за хранително-вкусова промишленост. Нашите специалисти са с богат промишлен опит в химичната и хранителна технология, както и дългогодишна практика в научните изследвания.

С течение на годините бяха разработени голям брой Адитиви за ХВП, които превъзхождат по качества и разходни норми много от популярните вносни продукти, като за някой подотрасли бяха създадени уникални такива. От 2007г. фирмата e сертифицирана по НАССР в Lloyds Register Quallity Asshurance Limited. Управител е инж. хим. Анатоли Стоянов, преминал пълен курс на обучение за вътрешен одитор по ISO 22000 - сертификат TQM №6208/2006, провел и следдипломна квалификация в концерна ФРИШ енд ФРОСТ - Австрия. Всички технологични разработки са сертифицирани и съгласувани с НЦООЗ - Национален център по опазване на общественото здраве. Към настоящия момент фирмата ни е широко известна и с ефективната си консултантска дейност.