Спортни хранителни добавки - Комби 100, Гейнер 100, L-GLUT 100, Карни 100 и АТС 100

Спортни хранителни добавки - Комби 100, Гейнер 100, L-GLUT 100, Карни 100 и АТС 100

Технохим БА разработва и произвежда хранителни добавки, подходящи за спортисти. Препоръчваме ги за употреба при фитнес и диети. нашите хранителни добавки съдържат необходимите компоненти за правилно хранене и диета.

  • КОМБИ 100 - ново поколение авторска комбинирана добавка с бърз ефект. Съдържа над 75 % от общо необходимите съставки - включително и хром-хелат и ванадил сулфат.
  • ГЕЙНЕР 100 - подобрена протеинова рецепта с инулин, натурални вит. Е и Oмега 3, както и с пълна гама от вит. В, вит. С, и витамин D, инхибитор на токсини и увреждащи черния дроб съставки.
  • L-GLUT 100
  • КАРНИ 100
  • АТС 100 - хранителна добавка за гладна диета. Седмично понижаване на теглото - 3 кг.

Технохим БА сме специализирана фирма в разработване и производство на нови специфични продукти по заявка на Клиента!

Ако искате специфична хранителна добавка - позвънете за консултация и ние ще я разработим за Вас!

АТС 100 - хранителна добавка за гладна диета
Разработихме специална хранителна добавка за хора, които се подлагат на ... Подробно
Гейнер 100 - подобрена протеинова рецепта
Гейнер 100 е продукт с подобрена протеинова рецепта, съдържащ инулин, ... Подробно
Комби 100 - комбинирана хранителна добавка с бърз ефект
Комби 100 са спортни хранителни добавки, разработени от Технохим БА. Това е ... Подробно

Адитиви за ХВП

Технохим БА ЕООД е фирма за разработване и производство на специализирани реагенти и добавки за хранително-вкусова промишленост. Нашите специалисти са с богат промишлен опит в химичната и хранителна технология, както и дългогодишна практика в научните изследвания.

С течение на годините бяха разработени голям брой Адитиви за ХВП, които превъзхождат по качества и разходни норми много от популярните вносни продукти, като за някой подотрасли бяха създадени уникални такива. От 2007г. фирмата e сертифицирана по НАССР в Lloyds Register Quallity Asshurance Limited. Управител е инж. хим. Анатоли Стоянов, преминал пълен курс на обучение за вътрешен одитор по ISO 22000 - сертификат TQM №6208/2006, провел и следдипломна квалификация в концерна ФРИШ енд ФРОСТ - Австрия. Всички технологични разработки са сертифицирани и съгласувани с НЦООЗ - Национален център по опазване на общественото здраве. Към настоящия момент фирмата ни е широко известна и с ефективната си консултантска дейност.