Адитиви за майонеза - киселинен агент, сгъстители, заместители на сухо мляко и овкусители

Адитиви за майонеза - киселинен агент, сгъстители, заместители на сухо мляко и овкусители

Ние разработваме качествени адитиви за производители на майонези.

  • Специален киселинен агент. Придава отличен вкус и финна структура на майонезата. Употребява се и съвместно с оцет.
  • Високоефективен заместител на сухо мляко. 1 кг замества 4 кг сухо мляко. Отделно притежава и структуриращи майонезата функции
  • Ново поколение сгъстител за майонеза с допълнително хващане на отстойна вода. Доза от 0,14 кг до 0,400 кг за 100-110 кг майонеза (в зависимост от вида на майонезата). Многократно увеличава стабилността на майонезата при престой и дълго транспортиране.
  • Овкусители - специално разработвани миксове на основата на нуклеотиди, аминокиселини, специфични зеленчуци, горчици, маслини, див лимон и др.

Рецептурници и консултации - рецептурници за различни типове майонеза - от 35 до 79 % масленост.

Ние сме специализирани в разработване и производство на нови специфични продукти по заявка на Клиента! Позвънете за консултация и ние ще ги разработим за Вас!

Високоефективен заместител на сухо мляко със структуриращи майонезата функции
Високоефективен заместител на сухо мляко - 1 кг замества 4 кг сухо мляко. Този ... Подробно
Специално разработвани миксове за овкусяване на майонези
Специално разработвани миксове на основата на нуклеотиди, аминокиселини, ... Подробно
Ново поколение сгъстител за майонеза СМ 100
Ново поколение сгъстители за майонези с многократно увеличаване ... Подробно
Специален киселинен агент за майонеза за отличен вкус и фина структура
Специален киселинен агент, който придава отличен вкус и фина структура на ... Подробно

Адитиви за ХВП

Технохим БА ЕООД е фирма за разработване и производство на специализирани реагенти и добавки за хранително-вкусова промишленост. Нашите специалисти са с богат промишлен опит в химичната и хранителна технология, както и дългогодишна практика в научните изследвания.

С течение на годините бяха разработени голям брой Адитиви за ХВП, които превъзхождат по качества и разходни норми много от популярните вносни продукти, като за някой подотрасли бяха създадени уникални такива. От 2007г. фирмата e сертифицирана по НАССР в Lloyds Register Quallity Asshurance Limited. Управител е инж. хим. Анатоли Стоянов, преминал пълен курс на обучение за вътрешен одитор по ISO 22000 - сертификат TQM №6208/2006, провел и следдипломна квалификация в концерна ФРИШ енд ФРОСТ - Австрия. Всички технологични разработки са сертифицирани и съгласувани с НЦООЗ - Национален център по опазване на общественото здраве. Към настоящия момент фирмата ни е широко известна и с ефективната си консултантска дейност.