Специфични консерванти и подобрители за салати

Консерванти и подобрители

Нашите консерванти и подобрители за салати са серия специфични високоефективни консерванти, изключително подходщи за руска, млечна и бобена салати, салата от извара, картофени салати и салати с лютеница.

Предлагаме и препарати за обработване на картофи, включително и за работа на студено:

  • НОВО: КРИОАМИЛ 100 - бинарен препарат за втвърдяване на плодове и зеленчуци при замразяване и пример за третиране и втвърдяване и хрупкавина на рязани, меки краставици, вложени в млечна салата.
  • ФМ Блокер - изключително ефективен препарат за безсулфитно обработване на картофи, лук, праз, патладжани и др.
  • ФМ Блокер F - запазва качествата на основния вариант ФМ Блокер, като се добавя и отлична работа в студена вода.
  • ФМ БЛОКЕР FF - нов препарат за безсулфитно обработване на картофи на студено, уникален с безвредността си. В течни форми с изключително ниска концентрация. Приложението му не подлежи на етикетиране!

Технохим БА разработва адитиви и по поръчка на Клиента.

Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).

Адитиви за ХВП

Технохим БА ЕООД е фирма за разработване и производство на специализирани реагенти и добавки за хранително-вкусова промишленост. Нашите специалисти са с богат промишлен опит в химичната и хранителна технология, както и дългогодишна практика в научните изследвания.

С течение на годините бяха разработени голям брой Адитиви за ХВП, които превъзхождат по качества и разходни норми много от популярните вносни продукти, като за някой подотрасли бяха създадени уникални такива. От 2007г. фирмата e сертифицирана по НАССР в Lloyds Register Quallity Asshurance Limited. Управител е инж. хим. Анатоли Стоянов, преминал пълен курс на обучение за вътрешен одитор по ISO 22000 - сертификат TQM №6208/2006, провел и следдипломна квалификация в концерна ФРИШ енд ФРОСТ - Австрия. Всички технологични разработки са сертифицирани и съгласувани с НЦООЗ - Национален център по опазване на общественото здраве. Към настоящия момент фирмата ни е широко известна и с ефективната си консултантска дейност.