Комплексна добавка за мляно месо и смес за сурово-сушени продукти

Базисни смеси

Базисни смеси за месо и месни продукти, включително комплексна добавка за мляно месо, базисна смес за сурово-сушени продукти и адитиви за луканка със стимулиращ ефект. Технохим БА предлага:

Комплексна добавка за мляно месо
Добавки за кайми, кюфтета и кебапчета без съдържание на соеви продукти - спомага за допълнително водозадържане. Подобрява външния вид, видимо увеличават обема на кюфтетата и кебапчетата, предотвратяват свиването и загубите при печене, имат и овкусяващ ефект.

Базисна смес за сурово-сушени продукти
БАЗИСНА СМЕС за производство на сурово-сушени продукти. Не съдържа соя, придава допълнителна твърдост и стабилно рН. Комбинирана с Цветостабилизатор и консервант за СУРОВО-СУШЕНИ. Разходна норма 15гр./кг. Вариант с рН- регулатор.

Адитив за луканка със стимулиращ ефект.

Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).

Адитиви за ХВП

Технохим БА ЕООД е фирма за разработване и производство на специализирани реагенти и добавки за хранително-вкусова промишленост. Нашите специалисти са с богат промишлен опит в химичната и хранителна технология, както и дългогодишна практика в научните изследвания.

С течение на годините бяха разработени голям брой Адитиви за ХВП, които превъзхождат по качества и разходни норми много от популярните вносни продукти, като за някой подотрасли бяха създадени уникални такива. От 2007г. фирмата e сертифицирана по НАССР в Lloyds Register Quallity Asshurance Limited. Управител е инж. хим. Анатоли Стоянов, преминал пълен курс на обучение за вътрешен одитор по ISO 22000 - сертификат TQM №6208/2006, провел и следдипломна квалификация в концерна ФРИШ енд ФРОСТ - Австрия. Всички технологични разработки са сертифицирани и съгласувани с НЦООЗ - Национален център по опазване на общественото здраве. Към настоящия момент фирмата ни е широко известна и с ефективната си консултантска дейност.