Адитиви за месо и месни продукти - цветостабилизатори, консерванти, препарати, смеси и добавки

Адитиви за месо и месни продукти - цветостабилизатори, консерванти, препарати, смеси и добавки

Технохим БА ЕООД разработва и произвежда адитиви за месо и месни продукти. Предлагаме цветостабилизатори и консерванти за млени меса с много висока продължителност на цветостабилизирането и ниски разходни норми. Тези адитиви не компрометират вкуса, не обезцветяват бои и са предназначени за пилешко, свинско, телешко, говеждо и конско месо, за производство на сурово-сушени продукти с увеличаване трайността, предотвратяване нежелани потъмнявания и оцветявания, с висока устойчивост срещу гранясване на мазнините, консерванти срещу бактерии, плесени и дрожди за различни колбаси, адитиви за телешко и говеждо сурово месо, шприцовъчни и тумблиращи препарати за сурови и варено-пушени меса, базисни смеси и добавки за кайма, кюфтета и кебапчета, супер гелове и кутиращи препарати, различни варианти, специфични овкусители (сухи) за месопреработката, които се произвеждат по нова, авторска технология. Предлагаме още и технология за "Студена пастьоризация" на телешки и говежди меса за постигане на висока трайност и просветляване на тъмните меса.


Ние сме специализирани в разработване и производство на нови специфични продукти за месопреработвателни предприятия по заявка на Клиента! Позвънете за консултация и ние ще ги разработим за Вас!Натурални маринати от HelaПрепарати на основата на трансглутаминазаОт края на 2017 г. работим със световно известните компании:
- немската Hela Gewürzwerk Hermann Laue,
производител на натурални маринати и
- японската Ajinomoto, лидер в производството на
препарати на основата на трансглутаминаза.

Течните маринати са БЕЗ "Е-та"

Комплексна добавка за мляно месо и смес за сурово-сушени продукти
Базисни смеси за месо и месни продукти, включително комплексна добавка за ... Подробно
Супер гелове за влагане в продукти от мляно месо и всички видове колбаси
Супер гелове за производство на емулсии, за влагане в продукти от мляно месо ... Подробно
Цветостабилизатори и консерванти за млени меса
Разработка и производство на цветостабилизатори и консерванти за млени ... Подробно
Шприцоващи и тумблиращи препарати за месо и месни продукти
Шприцоващи и тумблиращи препарати за месо и месни продукти, разработка и ... Подробно
Мариновани меса Мариновани котлети Мариновано месо Мариновани меса Мариновани котлети Мариновани меса Мариновани меса Мариновани меса Сурово-сушени продукти Слепени меса за шишчета Сурово-сушени продукти Сурово-сушени продукти Меса, обработени с Слепени меса Пилешки слепени меса Говежди слепени меса Мариновани слепени меса Слепени меса Слепени меса Слепени меса

Адитиви за ХВП

Технохим БА ЕООД е фирма за разработване и производство на специализирани реагенти и добавки за хранително-вкусова промишленост. Нашите специалисти са с богат промишлен опит в химичната и хранителна технология, както и дългогодишна практика в научните изследвания.

С течение на годините бяха разработени голям брой Адитиви за ХВП, които превъзхождат по качества и разходни норми много от популярните вносни продукти, като за някой подотрасли бяха създадени уникални такива. От 2007г. фирмата e сертифицирана по НАССР в Lloyds Register Quallity Asshurance Limited. Управител е инж. хим. Анатоли Стоянов, преминал пълен курс на обучение за вътрешен одитор по ISO 22000 - сертификат TQM №6208/2006, провел и следдипломна квалификация в концерна ФРИШ енд ФРОСТ - Австрия. Всички технологични разработки са сертифицирани и съгласувани с НЦООЗ - Национален център по опазване на общественото здраве. Към настоящия момент фирмата ни е широко известна и с ефективната си консултантска дейност.